eur:
392.73
usd:
367.67
bux:
66216.88
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Netet is kínál az Antenna Hungária

Októbertől vezetékes internet-, valamint mobil hang- és internetcsomagok is elérhetők az Antenna Hungária (AH) lakossági szolgáltatásában, a MinDig TV Extrában - mondta Kápolnai András, a távközlési szolgáltató vezérigazgatója csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten.

Hozzátette: novembertől változnak a televíziós csomagok is, ezáltal a digitális földfelszíni platformon 58 csatorna lesz elérhető, amelyek közül a 25 legnézettebb magyar nyelvű mindegyike megtalálható lesz a kínálatban.

A szolgáltatáscsomagokat érintő változásokról az AH levélben értesíti ügyfeleit. Az AGB Nielsen adatai szerint a vállalat által kínált csatornák a lakossági igény 80-81 százalékát kiszolgálják - mondta.

A sajtótájékoztatón kiadott közlemény szerint a tévés csomagokhoz hasonlóan, az előfizető rugalmasan állíthatja össze az igényeknek megfelelő szolgáltatáscsomagot, így például a legkisebb tévés csomag mellé is rendelhető a legnagyobb netcsomag, illetve fordítva.

Szabó Péter, az AH lakossági üzletágvezetője elmondta, hogy az új szolgáltatás műszaki hátterét a Netfone Telecom Távközlési és Szolgáltató Kft. biztosítja, ezáltal a szolgáltatások bővítése nem okozott jelentős többletköltséget az AH-nak.

A beruházás mértékére és a várható bevételnövekedésre vonatkozó újságírói kérdésre azt válaszolta, hogy ezek az adatok üzleti titoknak minősülnek. Ugyanakkor a cég idén mintegy 3000-5000 új előfizetőre számít, és kalkulációjuk szerint rövid időn belül kétszámjegyű lesz azon ügyfeleik aránya, akik igénybe veszik az új szolgáltatást.

Az üzletágvezető kifejtette, hogy az előfizetők a MinDig TV Extra ügyfélszolgálati pontjain, honlapján és call centerén keresztül rendelhetik meg az összes szolgáltatást, hozzátéve, hogy az AH ősszel bővíti a személyes ügyintézés lehetőségét is, az év végéig 7 újabb ügyfélszolgálati iroda nyílik országszerte. A társaságnak jelenleg 3 ügyfélszolgálati irodája van.

Az Antenna Hungária számára a mobilszolgáltatást a Netfone biztosítja, a Vodafone-nal élő virtuális mobilszolgáltatási keretszerződésén keresztül, az ügyfelek viszont MinDig TV Extra Mobil termékekkel találkoznak majd.

Az Igazságügyi Minisztérium honlapján található információ szerint az Antenna Hungária bevétele tavaly 12,07 milliárd forintra csökkent az egy évvel korábbi 19,34 milliárd forintról. Mérleg szerinti eredménye 132,16 millió forintra esett, a 2013-ban elért 761,57 millió forint után. Az eredménycsökkenését nagyban befolyásolta a 2013-ban lezajlott digitális átállás, amellyel megszűnt az analóg műsorszórás - reagált a vállalat.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 18. 07:57
×
×
×
×