eur:
392.85
usd:
366.21
bux:
66895.9
2024. április 25. csütörtök Márk

Prezi: az ötletek megosztása segít, hogy a világ jobb hely legyen

Mától ingyenesen letölthető a Prezi androidos applikációja. A cég regionális kommunikációs vezetője az InfoRádiónak elmondta: így több mint egymilliárd felhasználó számára lett elérhető az alkalmazás.

"Ez a Prezi, ami korábban már az iOS operációs rendszerre elérhető volt, most megjelent Androidra is. A világban több mint egymilliárd Android-felhasználó van, potenciálisan ennyi ember tudja letölteni a telefonjára azt alkalmazást, aminek segítségével a prezentációját bárhol meg tudja nézni, akár offline is, tud vele gyakorolni, ha valamilyen fontosabb beszédre készül, a metrón, a repülőn is megnézheti az előadását, amit aztán meg is oszthat" - mondta Faix Csaba.

"A Prezi alapvetően is ingyenes, a mi üzleti modellünket úgy hívják, hogy Freemium, azt gondoljuk, hogy az ötletek megosztása segít abban, hogy a világ jobb hely legyen, ezért mindenki, aki hajlandó az ötletét, tudását megosztani másokkal, ingyen használhatja Prezit. Ha valaki a tudásával pénzt keresek, mondjuk üzleti vállalkozást épít arra, hogy mondjuk médiatréningeket ad el, akkor megteheti azt, hogy a prezijeit ne kereshesse mindenki. Ebben az esetben előfizetéssel tudja priváttá tenni a prezentációit" - mondta a Prezi regionális kommunikációs vezetője.

"A cég egy másik fejlesztése, a február óta elérhető Nutshell egy nagyon egyszerű alkalmazás. Úgy szoktuk mondani, ez egy vizuális történetmesélő applikáció. Az a lényege, ha látunk valamit, amit szeretnénk megosztani, legyen az a kedvenc ételünk, egy szituáció, vagy szülinap, akkor készítünk három felvételt, amit ez az alkalmazás videófájllá generál, különböző feliratokat, animációkat, vicces vagy aranyos rajzokat tudunk rátenni, a minifilmet letölthetjük vagy elküldhetjük a barátainknak" - ismertette Faix Csaba.

Hanganyag: Domanits András

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.

Sz. Bíró Zoltán az Arénában: nagy fordulatot nem hoz a háborúban az újabb amerikai támogatás

Putyin valódi támogatottságáról, az orosz közvélekedésről, a volt Szovjetunió újraéledésének lehetőségéről, az egykoron abban részes országok nyelvi és vallási különbözőségéről, illetve a háború kimeneteléről, az amerikai támogatásról is beszélt Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 07:57
×
×
×
×