eur:
394.22
usd:
365.03
bux:
65450.5
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Újabb ezer DAF vontatót vásárol a Waberer's

Ezer új DAF vontatóval frissíti flottáját a Waberer's International Zrt., a beszerzésről szóló megállapodást a hannoveri IAA nemzetközi haszongépjármű vásáron írta alá Wáberer György, a Waberer's International Zrt. elnök-vezérigazgatója és Ron Bonsen, a DAF kereskedelemért felelős igazgatósági tagja - közölte a magyar fuvarozó társaság kedden az MTI-vel.

A szerződés értéke megközelíti a 25 milliárd forintot. A járművek folyamatos szállítása 2015 első félévében fejeződik be. A beszerzés eredményeként a 3300 egységből álló Waberer's flotta csaknem fele már DAF gyártmányú lesz.

A közlemény idézi Wáberer Györgyöt, aki a járművek megbízhatóságával, magas minőségével és alacsony karbantartási költségeivel indokolta a vásárlást.

A Waberer's szerelvényei - átlagosan - 1500 kilométer távolságra juttatják el a megbízók áruit. A gépkocsivezetők számára ezért fontos a vezetőfülke komfortja. A holland DAF vontatók minden szükséges kényelmi berendezéssel, egyebek között állóklímával felszereltek.

A legszigorúbb környezetvédelmi normáknak megfelelő vontatók 100 kilométerre vetített üzemanyag-fogyasztása az idei első félévben csaknem 3 százalékkal csökkent a megelőző év azonos időszakához képest.

Mivel a Waberer's kamionok évente mintegy 500 millió kilométert tesznek meg Európa útjain, az ökológiai lábnyomuk csökkentésére tett erőfeszítések hatása - a több millió liter el nem égetett gázolaj és sok tízezer tonna üvegházhatású gáz kibocsátásának megtakarításában - is tetten érhető a közlemény szerint.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 28. 10:22
×
×
×
×