eur:
394.05
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Új P+R parkolót adtak át Budapesten

Háromszintes, 330 férőhelyes P+R parkolót adtak át szerdán Budapesten a Köki terminálban, a 3-as metró kőbánya-kispesti végállomása mellett - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A parkolóház a bevásárlóközpont közelében jelenleg is üzemelő nyitott, 206 gépkocsi fogadására alkalmas BKK-üzemeltetésű P+R parkoló mellett van, így a két területen összesen 530 férőhelyet biztosítanak. A parkolás díja reggel 6 és este 10 óra között 350 forint egész napra, alkalmanként, éjszaka pedig 210 forint óránként. A parkolót a BKK üzemelteti.

A BKK a Fővárosi Önkormányzat megbízásából 2012-ben megkezdte a fővárosi P+R parkolók fejlesztésének előkészítését, ennek eredménye a parkolóház megnyitása, és további P+R parkolók építését tervezik Cinkotán, Csepelen, Kaszásdűlőn a HÉV mellett, az Örs vezér terén és a Pillangó utcánál a metró mellett, illetve Hűvösvölgyben a villamos-végállomás közelében. Ezzel összesen mintegy 1500 új parkolóhely létesülhet.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×