eur:
395.61
usd:
366.63
bux:
65620.68
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Így működhet majd az internetes szerencsejáték

Miniszteri hozzájárulással, 10-20 millió forint igazgatási szolgáltatási díj kifizetésével lehet majd távszerencsejáték-engedélyhez jutni - az erről szóló nemzetgazdasági miniszteri rendelet tervezete a kormány honlapján jelent meg.

Feltétel még a játék auditálása, amely kiterjed a véletlen generátorra, a játékszabályokra, a játékosi egyenleg kezelésére, továbbá a manipulációmentes, valós és a játéktervnek megfelelő működésre is. Az auditálási okiratban foglaltakat az engedély időtartama alatt folyamatosan biztosítani kell.

A játékterv tartalmazza a tét legkisebb és legnagyobb összegét, a tétek és nyeremények arányát valamint a szervezői jutalék meghatározását is.

Amikor a távszerencsejáték szervezője nyilvántartásba veszi a játékost, rögzíti annak e-mail-címét, és kizárólag egy felhasználói nevet és jelszót biztosít a számára. Nem vehető nyilvántartásba 18 év alatti személy.

A tervezet tiltaná a játékosi egyenlegek közti átvezetést, ugyanakkor megengedné bónusz és speciális ajánlat alkalmazását. A bónusznál ellenérték fizetése nélkül ír jóvá a rendszer a játékos egyenlegén bizonyos összeget. A speciális ajánlat pedig azt jelenti, hogy a játékos által fizetendő tét csökken, illetve a nyeremény növekszik - az általános szabályokban meghatározottakhoz képest.

Az engedélykérelemhez csatolni kell az igazgatási szolgáltatási díj befizetését tanúsító iratot. A díj egy játéktípusra kért engedély esetén 10 millió, két játéktípusra 15 millió, míg három játéktípusra 20 millió forint.

Címlapról ajánljuk

Újabb drámai részletek a németországi buszbaleset ügyében

Egyelőre nem sikerült kideríteni, hogy mi okozhatta a Lipcse közelében történt buszbalesetet. Az egyik utas szerint a szolgálatban lévő két sofőr baleset idején éles vitát folytatott egymással, ami elterelhette a kormánynál ülő vezető figyelmét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 28. 10:22
×
×
×
×