eur:
394.45
usd:
368.22
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Újra építik a Tüskecsarnokot

Lezárult a Tüskecsarnok építésével kapcsolatos közbeszerzési eljárás, kedden elkezdődtek - pontosabban több mint 16 év után folytatódtak - a sportlétesítmény kivitelezési munkálatai.

Vígh László kormánybiztos a főváros XI. kerületében megvalósuló multifunkcionális sportkomplexum helyszínén tartott keddi sajtótájékoztatón bejelentette, hogy az építkezés három ütemben fog megvalósulni. Elsőként 2014 első felében egy 4000 fős sportcsarnok készül el, a második lépésben jövő szeptemberben hat munkacsarnokot és egy mélygarázst adnak át, majd az utolsó ütemben, 2015 első félévében megnyitja kapuit az 50 méteres versenyuszoda, amelyhez kapcsolódik majd egy 25 méteres tanuszoda is.

A Tüskecsarnokot eredetileg 1993-ban kezdték építeni, a beruházást azonban 1996-ban leállították, s a kormány tavaly döntött a projekt folytatásáról. A kivitelezést a SWP konzorcium végzi, a projekt teljes költsége 5,9 milliárd forint.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 07:57
×
×
×
×