Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Távozik a Magyar Telekomtól Budafoki Róbert

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Távozik a Magyar Telekomtól Budafoki Róbert, a társaság vállalati szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese, aki egyben a T-Systems Magyarország Zrt. vezérigazgatója is, helyét mindkét pozícióban Rékasi Tibor veszi át 2013. október 1-jétől - közölte a Telekom pénteken az MTI-vel.

Budafoki Róbert szeptember 30-i hatállyal távozik a cégtől.

Rékasi Tibor, aki jelenleg a T-Systems értékesítési vezérigazgató-helyettese, a Magyar Telekom ügyvezető bizottságának is tagja lesz, elődjéhez hasonlóan.

A közleményben Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója megköszönte Budafoki Róbert munkáját, amellyel hozzájárult a társaság sikereihez és sok sikert kívánt jövőbeni tevékenységéhez. Kiemelte, hogy Budafoki Róbert fontos szerepet játszott a T-Systems Magyarország pozicionálásában az államigazgatási és nagyvállalati ügyfélkör felé, valamint a társaság stratégiájának megalkotásában és bevezetésében.

Rékasi Tibor diplomáját a budapesti Külkereskedelmi Főiskolán szerezte. Korábbi munkahelyei között szerepel az Integra Kft., az Unisys Magyarország és a Cisco Systems Magyarország. 2008. szeptember 15-én csatlakozott a Magyar Telekom Csoporthoz, a vállalati szolgáltatások üzletághoz tartozó leányvállalat, az IQSYS Zrt. ügyvezető igazgatójaként, ahol a vállalat irányítása mellett a kereskedelmi igazgatói feladatokat is ellátta. 2010 decembere és 2011 májusa között ideiglenesen - az IQSYS Zrt. ügyvezető igazgatói feladatok megtartása mellett - a Magyar Telekom Nyrt. vállalati szolgáltatások üzletág üzletágvezető pozíciót is ellátta.