eur:
393.43
usd:
366.97
bux:
66401.21
2024. április 25. csütörtök Márk

Növekedtek a Chrysler eladásai augusztusban

Növekedtek a Chrysler autógyártó eladásai az amerikai piacon augusztusban. Az eladások 12 százalékkal bővültek, hat éve nem volt ilyen jó augusztusa a cégnek, 166 ezer személygépkocsit és kamiont adott el.

Autóipari elemzők szerint Amerikában a vásárlók már az összes kategóriában vesznek autókat, ahogy egyre jobban javul a gazdaság helyzete. Az LMC Automotive tanácsadó cég szerint augusztusban az Egyesült Államokban a gépkocsieladások megközelítették az 1,5 milliót.

Bár népszerűbbé kezdenek válni a kisméretű autók, mint a közepes méretűek, a vásárlókat már az üzemanyagárak se riasztják el. Augusztusban három éve nem voltak ilyen alacsonyak az üzemanyagárak.

A TrueCar.com adatai szerint az amerikaiak minden eddiginél több pénzt fizetnek az autóikért. Egy autó átlagos vételára 31 252 dollár volt augusztusban, amely majdnem 1000 dollárral több mint az előző augusztusi átlagos ár. Az internetes oldal statisztikái szerint a Chrysler, Ford, Honda, Nissan és Volkswagen autógyártóknak mind rekordmagas eladásai árai voltak augusztusban.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 07:57
×
×
×
×