Indul a strandszezon a fővárosban

Infostart
2013. április 24. 16:07
Kinyitnak a fővárosi strandok szombaton. Egyelőre a Dagály és a Palatinus fürdő várja majd a látogatókat. A Palatinuson egyedülálló csúszdapark épült, de a többi fővárosi fürdőben is voltak felújítások. Idén több százmillió forint értékben újultak meg a strandok, új csúszdák, játszóterek épületek, és a gyerekmedencéket egy árnyékolórendszer védi az erős napsugárzástól.

A nyárias idő miatt már a hétvégén több fővárosi strand megnyitja kapuit - mondta Czinege Szilvia, a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt marketing igazgatója, aki kiemelte, hogy egyelőre a Dagály és a Palatinus fürdő várja majd a látogatókat.

A marketing igazgató arról is beszélt, hogy az árak kis mértékben emelkednek, viszont több újdonsággal és programokkal is várják majd a strandolókat. Czinege Szilvia kiemelte, hogy a nyitva tartás nem változik, akár már reggel 8-tól várják a vendégeket.

A Palatinuson egyedülálló csúszdapark épült, de a többi fővárosi fürdőben is voltak felújítások. Idén több százmillió forint értékben újultak meg a strandok, új csúszdák, játszóterek épületek, és a gyerekmedencéket egy árnyékolórendszer védi az erős napsugárzástól.

A Dagály fürdőben a hullámmedence várhatóan júniustól használható, a Római strandfürdő május közepétől, a Csillaghegyi strandfürdő és a Paskál júniustól várja a vendégeket.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást