eur:
394.35
usd:
369.26
bux:
66508.57
2024. április 25. csütörtök Márk

Stadler Rail Csoport - Jelentős fejlesztés Szolnokon

Jelentős gyártókapacitás- és dolgozói létszám növelő fejlesztést valósított meg Szolnokon a Stadler Rail Csoport, amely új tevékenységként forgóvázjavító központját is ide telepíti - jelentette be Peter Spuhler, a cég tulajdonos-vezérigazgatója csütörtökön Szolnokon, a Stadler új üzemrészeinek avatásán.

Az avató ünnepségen, amelyen részt vett Orbán Viktor miniszterelnök is, Peter Spuhler elmondta, hogy a beruházás négymilliárd forintból mindössze öt hónap alatt valósult meg.

A fejlesztéssel a Stadler magyarországi cégeinél dolgozók létszáma legalább kétszázzal bővül majd.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Hamarosan a használt lakásokra is megjelennek az uniós energetikai elvárások

Hamarosan a használt lakásokra is megjelennek az uniós energetikai elvárások

Az építőipar és a fenntarthatóság kapcsolata ellentmondásosnak tűnhet, de egyre nagyobb figyelmet kap az épületszektor teljes zöldítése. Hogy az új építések kapcsán mik a gyártói tapasztalatok, hogyan csökkenthető a karbonlábnyom, milyen felújítást érdemes elvégezni a lakóingatlanokon, arról a Portfolio Sustainable Tech 2024 konferenciáján Kiss Gábor, a Metrodom Kivitelező ügyvezető igazgatójának, az IFK alelnökének moderálásában beszélgettek a szakértők.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×