Shopline-csomagok postán és benzinkúton

Infostart
2012. november 14. 14:59
Országos lefedettségűvé vált a Shopline hálózata, miután a Magyar Postával, a Mollal és az OMV-vel szerződést kötött a társaság. A Shopline elnök-vezérigazgatója azt mondta: mostantól ezeken a benzinkutakon, illetve a postahivatalokban is átvehetőek a megrendelt könyvek, illetve más termékek.

Jelentős bővítést hajtott végre a Shopline az átvételi hálózatában, bevonták ugyanis az átvételi pontok körébe a Magyar Postát, illetve a Mol/OMV kúthálózatot - mondta az InfoRádiónak a cég elnök-vezérigazgatója, aki hozzátette: ezzel 3500 átvételi pontnál is több működik, amely országos lefedettséget jelent.

A fejlesztésnek köszönhetően a vásárlóknak a lakóhelyhez közeli pontokat tud ajánlani a Shopline. Az árazásban különbségek vannak: a legdrágább, ha futárral kérjük a szállítást. A Posta közepes árkategória lesz, de megmaradnak az ingyenes átvételi pontok.

Sőt - emelte ki Starcz Ákos - bővülnek az ingyenes átvételi helyek, ugyanis mobil konténerekből is fel lehet majd venni a megrendelt árut. Ezek a klasszikus hajókonténerek a bevásárlóközpontok parkolójában lesznek megtalálhatóak, szám szerint négy a fővárosban - emelte ki a Shopline elnök-vezérigazgatója.

Hanganyag: Panulin Ildikó


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást