eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Interaktív lakáskeresőt indít az FHB

Interaktív, ingyenesen elérhető ingatlan-adatbázist tesz közzé keddtől az FHB Bank. A pénzintézet üzleti vezérigazgatója elmondta: a kínálati és eladási árak mellett kiegészítő urbanisztikai információkat is bemutatnak, mint például a zöldterület aránya vagy egyéb társadalmi statisztikai adatok.

Otthontérkép néven ingyenes, közérthető, interaktív honlapot indít az FHB Bank - közölte Harmati László. Az FHB Bank üzleti vezérigazgatója kiemelte: az volt a cél, hogy vizuális megjelenítéssel, robosztus mértékű, feldolgozott információkkal lássák el a lakásvásárlásban, a fejlesztésben vagy az ingatlanpiac elemzésében érdekelt feleket.

Jól kezelhető és közérthető felületen, térképes alkalmazáson mutatják be az adott budapesti kerületrész ingatlanpiaci adatait, árinformációit, a terület jellegét és egyéb hasznos információkat. Így a környék jellegéről, a zöld terület arányáról, az ott lakók jövedelmi viszonyairól, vagy a bűnözés mértékéről is találnak információkat az érdeklődők - fejtette ki.

Az Otthontérképet nemzetközi példákból kiindulva készítették el, de kiegészítették saját fejlesztésekkel - tette hozzá Harmati László.

Hanganyag: Panulin Ildikó

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×