eur:
394.14
usd:
371.33
bux:
66653.92
2024. április 16. kedd Csongor

Már kétezer Mercedes készült el Kecskeméten

Hétfőn kezdik szállítani az első értékesítésre gyártott autókat a Mercedes-Benz kecskeméti gyárából. Az első 50 darab B osztályú Mercedes a magyarországi kereskedőkön keresztül magyar vásárlókhoz kerül.

Frank Klein, az üzem igazgatója elmondta: a gyártás március 29-ei kezdete óta minden a tervek szerint halad, így elkészül az év végéig tervezett darabszám. Hozzátette: eddig 2 ezer személyautó futott le a gyártósorról.

A kecskeméti gyárban évente 100-120 ezer személygépkocsit gyártanak, amely a rastatti gyárral együtt már elegendő kapacitás arra, hogy ki tudják elégíteni a részben új vevői igényeket a prémium-kompakt kategóriában is. Az új B-osztály autóira már több mint százezer rendelés érkezett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Erre kellene odafigyelni, hogy az otthonfelújítási program ne okozzon építőanyag-hiányt

Erre kellene odafigyelni, hogy az otthonfelújítási program ne okozzon építőanyag-hiányt

Nemrég jelentette be a kormány a hamarosan induló otthonfelújítási programot, melynek során az Energiaügyi Minisztérium a REPowerEU keretből 108 milliárd forintot különített el, mintegy 20 ezer lakóingatlan energetikai célú felújítására. Hogy mire elég ez az összeg, illetve mire lenne fontos odafigyelni a program megvalósítása során, arról Pálffy Anikó, a Magyar Energiahatékonysági Intézet (Mehi) vezetője és Juhász Attila, az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) Építőanyag-kereskedelmi Tagozatának és az Újház Zrt.-nek az elnöke a Telexnek beszélt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×