Országos Infopont hálózat létesült az Új Széchényi-tervhez

InfoRádió / MTI
2011. április 8. 12:11
Létrehozta az Új Széchenyi-terv Infopont országos hálózatot MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.. Az Infopontokon tájékoztatást lehet kérni a gazdaságfejlesztési pályázati lehetőségekről - mondta el Barta E. Gyula, a társaság vezérigazgatója.

A MAG Zrt. ÚSZT Infopont hálózatban kétszáz információs irodát működtet négyszáz munkatárs részvételével, ahol ingyen lehet szakszerű tájékoztatást kapni az Új Széchenyi-terv gazdaságfejlesztési pályázatairól.

Barta E. Gyula hangsúlyozta: nonprofit szervezeteket, alapítványokat, kamarákat, szakmai érdekképviseleteket, egyesületeket és takarékszövetekezeteket kértek fel arra, hogy vegyenek részt a programban. A visszajelzések alapján képezték ki az Új Széchenyi Terv pályázataival kapcsolatos tudnivalókról az ügyfélszolgálaton dolgozókat.

A MAG Zrt. honlapján megyei bontásban közzétette az infopontok hálózatát, amely tovább bővülhet.

Barta E. Gyula elmondta, hogy a MAG Zrt. honlapján kialakítottak egy jelszóval védett felületet, ahol napra készen tájékozódhatnak az Új Széchenyi-terv Infopont munkatársai. Ezen kívül rendszeres továbbképzéseket tartanak a partnereiknek.