eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Talál-e Angelina Jolie Budapesten igényeinek megfelelő ingatlant?

Milyen lakást kereshet Budapesten Angelina Jolie? A Pénzcentrum.hu ingatlanpiaci szakértőt kérdezett arról, hogy a fővárosi kínálat vajon tartalmaz-e olyan házat, amely megfelelő lesz Brad Pitt és ezúttal rendezőként bemutatkozó felesége számára?

Az Oscar-díjas színésznő a hírek szerint az elmúlt hétvégén gyermekeivel Magyarországon járt, hogy rátaláljon arra az ingatlanra, amely a család otthonául szolgálhat arra az időre, amíg a színésznő rendezőként kipróbálja magát új filmjében.

Angelina Jolie várhatóan ősz végén kezdi legújabb filmje forgatását, ezúttal azonban rendezőként veszi ki részét a munkából. Az alkotás a délszláv háború idején játszódik, és úgy tudni, egy részét Magyarországon forgatják.

Milyen lakást kereshet Angelina Jolie?

Egy filmforgatás hónapokig eltarthat, a világ egyik legnagyobb filmsztárja pedig különleges körülményeket igényel. A Pénzcentrum által megkérdezett ingatlanszakértő szerint nem lehetetlen Budapesten olyan lakást találni, amely maradéktalanul kielégíti a szupersztár és családja különleges szükségleteit. Angelina elsősorban a legjobb adottságokkal rendelkező budai negyedekben, konkrétabban a II. és XII. kerületben találhat magának megfelelő otthont a forgatás idejére.

Ebben a két budai kerületben akadnak olyan villák, amelyek megfelelő alapterülettel rendelkeznek (Angelina ugyanis családostól érkezik), jól elzárhatóak a külvilágtól és a kíváncsi szemektől, megfelelően védhetők, valamint akár nagyobb személyzet elhelyezésére is alkalmasak. Egy ilyen villa havi bérleti díja 3-6 millió forint körül, sőt, e fölött is lehet.

Az interneten böngészve több tucat luxusingatlant, villát is találtunk, melyek esetleg szóba jöhetnek Angelina számára. Akad közöttük egy nagykövetség és nagyköveti rezidencia együttes céljára ajánlott rózsadombi villa - mely mellesleg Rózsadomb legnagyobb, 5000 négyzetméteres telkén található - több, mint 1600 négyzetméteres lakóterülettel, havi 14 ezer eurós bérleti díjért.

Brad Pitt is válogat?

Találtunk egy "nyugalom szigeteként" hirdetett ingatlant is a Normafánál, 2300 nm-es ősfás telken, 1997-ben épült 700 nm-es, 3 szintes villa épültben, melyben 10 szoba, egy külön bejáratú 60 nm-es lakás található, mindezt havi 12 ezer euróért. Ez az ingatlan védelmi szempontból is alkalmas lehet Jolie-ék számára, hiszen az utcába való behajtás csak a célforgalom céljára engedélyezett.

Szintén intereneten bukkantunk rá egy királyi rezidenciának is nevezhető ingatlanra, amely "az egyik legnevesebb magyar belsőépítész munkája, aki a nagy teraszokat, nagyvonalú életteret az eleganciára és a panorámára fókuszálva alkotta meg." A Széchenyi-hegy oldalán elhelyezkedő 4 szintes épületben a szintek között lift működik, 8 autó számára alkalmas teremgarázzsal felszerelt, kis, szeparált vendéglakrésszel rendelkezik, és teljes biztonsági riasztórendszerrel felszerelt. Mindezt szintén havi 12 ezer euróért.

A felsorolást még sorolhatnánk, a Hollywoodi életérzést sugárzó villlától a Goa stílusban épült ázsiai minimál rezidenciáig, melyek közül még az építészet iránt szenvedélyesen érdeklődő Brad Pitt is bátran válogathat.

Címlapról ajánljuk
Oeconomus kiszámolta, mi az olimpikonná válás ára

Oeconomus kiszámolta, mi az olimpikonná válás ára

A nagy nemzetközi sportesemények kapcsán általában a közvetlenül látható eredményeket értékeljük, vagyis a kimagasló sportteljesítményt, ugyanakkor sokan felhívják a figyelmet arra a hosszú évekig tartó munkára és a kitartásra is, amely egy-egy teljesítmény mögött áll – ez áll az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány elemzésében, amely az olimpikonná válás árát vizsgálta.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×