Talál-e Angelina Jolie Budapesten igényeinek megfelelő ingatlant?

Infostart
2010. augusztus 27. 05:53
Milyen lakást kereshet Budapesten Angelina Jolie? A Pénzcentrum.hu ingatlanpiaci szakértőt kérdezett arról, hogy a fővárosi kínálat vajon tartalmaz-e olyan házat, amely megfelelő lesz Brad Pitt és ezúttal rendezőként bemutatkozó felesége számára?

Az Oscar-díjas színésznő a hírek szerint az elmúlt hétvégén gyermekeivel Magyarországon járt, hogy rátaláljon arra az ingatlanra, amely a család otthonául szolgálhat arra az időre, amíg a színésznő rendezőként kipróbálja magát új filmjében.

Angelina Jolie várhatóan ősz végén kezdi legújabb filmje forgatását, ezúttal azonban rendezőként veszi ki részét a munkából. Az alkotás a délszláv háború idején játszódik, és úgy tudni, egy részét Magyarországon forgatják.

Milyen lakást kereshet Angelina Jolie?

Egy filmforgatás hónapokig eltarthat, a világ egyik legnagyobb filmsztárja pedig különleges körülményeket igényel. A Pénzcentrum által megkérdezett ingatlanszakértő szerint nem lehetetlen Budapesten olyan lakást találni, amely maradéktalanul kielégíti a szupersztár és családja különleges szükségleteit. Angelina elsősorban a legjobb adottságokkal rendelkező budai negyedekben, konkrétabban a II. és XII. kerületben találhat magának megfelelő otthont a forgatás idejére.

Ebben a két budai kerületben akadnak olyan villák, amelyek megfelelő alapterülettel rendelkeznek (Angelina ugyanis családostól érkezik), jól elzárhatóak a külvilágtól és a kíváncsi szemektől, megfelelően védhetők, valamint akár nagyobb személyzet elhelyezésére is alkalmasak. Egy ilyen villa havi bérleti díja 3-6 millió forint körül, sőt, e fölött is lehet.

Az interneten böngészve több tucat luxusingatlant, villát is találtunk, melyek esetleg szóba jöhetnek Angelina számára. Akad közöttük egy nagykövetség és nagyköveti rezidencia együttes céljára ajánlott rózsadombi villa - mely mellesleg Rózsadomb legnagyobb, 5000 négyzetméteres telkén található - több, mint 1600 négyzetméteres lakóterülettel, havi 14 ezer eurós bérleti díjért.

Brad Pitt is válogat?

Találtunk egy "nyugalom szigeteként" hirdetett ingatlant is a Normafánál, 2300 nm-es ősfás telken, 1997-ben épült 700 nm-es, 3 szintes villa épültben, melyben 10 szoba, egy külön bejáratú 60 nm-es lakás található, mindezt havi 12 ezer euróért. Ez az ingatlan védelmi szempontból is alkalmas lehet Jolie-ék számára, hiszen az utcába való behajtás csak a célforgalom céljára engedélyezett.

Szintén intereneten bukkantunk rá egy királyi rezidenciának is nevezhető ingatlanra, amely "az egyik legnevesebb magyar belsőépítész munkája, aki a nagy teraszokat, nagyvonalú életteret az eleganciára és a panorámára fókuszálva alkotta meg." A Széchenyi-hegy oldalán elhelyezkedő 4 szintes épületben a szintek között lift működik, 8 autó számára alkalmas teremgarázzsal felszerelt, kis, szeparált vendéglakrésszel rendelkezik, és teljes biztonsági riasztórendszerrel felszerelt. Mindezt szintén havi 12 ezer euróért.

A felsorolást még sorolhatnánk, a Hollywoodi életérzést sugárzó villlától a Goa stílusban épült ázsiai minimál rezidenciáig, melyek közül még az építészet iránt szenvedélyesen érdeklődő Brad Pitt is bátran válogathat.