eur:
393.83
usd:
365.5
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

GfK: Népszerűbbek lettek a bankok

Elégedettebbek lettek a magyarok a bankokkal az elmúlt egy évben - közölte a GfK Hungária Piackutató Intézet. A legfrissebb adatok szerint 2010 első félévében a 15 és 69 év közöttiek 82 százaléka állt kapcsolatban legalább egy pénzintézettel, ez az arány ebben a korcsoportban 5 millió 700 ezer banki ügyfelet jelent.

 A GfK Hungária felmérése szerint nagy részük elégedett a kapott szolgáltatásokkal, míg kevesebb, mint 2 százalékuk mondható egyértelműen elégedetlennek. A legtöbbet kritizált elem a bankok kamatpolitikája. Mind a betét-, mind a hitelkamatokkal kapcsolatos elégedettségi szint a lista legvégére került, míg az ügyfelek elsősorban a banki ügyintézők munkájával elégedettek.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×