Az állam útépítéssel készül Sávolyra

InfoRádió / MTI
2010. március 10. 10:01
A Sávoly településen létesülő Moto GP versenypálya megközelítéséhez szükséges, a Magyar Államot terhelő útépítésre írt ki nyílt közbeszerzést a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. - a felhívás a szerdai Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A feladat két részből áll., az első a sávolyi autópálya csomópont összekötő ágát körülbelül 700 méteren át kell építeni, hogy az közvetlenül csatlakozhasson a 7. számú főúthoz, a második feladat pedig egy 250 méter hosszú földút átépítése. A részleteket az ajánlatkérési dokumentáció tartalmazza, amelyet 60 ezer forintért vásárolhatnak meg a potenciális ajánlattevők.

A munkával idén június 15-re kell elkészülni. Ajánlatot az a cég tehet, amelynek az utóbbi három év mindegyikében elérte az útépítésből származó nettó bevétele a 200 millió forintot.

Az ajánlattételi határidő április 19. Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes, de a három értékelendő kritérium súlyozásánál az ár a meghatározó. Az eredményhirdetés tervezett időpontja április 29., míg a szerződéskötésre május 19-én kerül sor.