eur:
392.55
usd:
366.13
bux:
66821.21
2024. április 25. csütörtök Márk

Az euró elleni támadásba kezdett Soros György cége is

Az euró elleni spekulációba kezdett több vezető befektetési alap, köztük Soros György magyar-amerikai üzletember cége - írta pénteki számában a The Wall Street Journal (WJS).

A New York-i gazdasági lap szerint az alapok az euró további jelentős gyengülésére számítanak. Úgy látják, hogy akár paritás - 1/1-es árfolyam - is kialakulhat a dollár és az euró között. Az euró a tavaly decemberi 1,51 dolláros árfolyamról mostanáig 1,35 dollárig esett.

A WJS szerint a befektetési alapok képviselői február 8-án Manhattan előkelő, Upper East Side nevű negyedében egy szűk körű üzleti vacsorán arról tartottak eszmecserét, hogy miként lehet profitálni a görög adósságválság miatt az euró körül kialakult helyzetből.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 07:57
×
×
×
×