Hatalmas elismerés a portfolio.hu kiadójának

Infostart
2009. december 8. 17:14
A Deloitte közzétette idei Technology Fast 500TM felmérését, amely Európa, a Közel-Kelet és Afrika (EMEA-térség) leggyorsabban növekedő technológiai, média-, telekommunikációs, élettudományi és zöldtechnológiai vállalatait rangsorolja. A listán 10 magyar cég szerepel, köztük ott van a Portfolio.hu mögött álló NET Média Zrt. is. Társaságunk az elmúlt 5 éves időszakban 538%-os árbevétel növekedést ért el, ezzel az EMEA régióban a Technology Fast 500 lista 327. helyét foglalja el. - írja a portfolio.hu

A portál ismerteti Bodor Kornél, a Deloitte Magyarország Technológia, Média és Telekommunikáció iparági csoportjának vezetője véleményét, mely szerint a Deloitte Technology Fast 500 az EMEA térség egyik legobjektívabb iparági rangsora a technológiai ágazatban. A magukat rangsorolni kívánó cégekkel szemben követelmény, hogy legalább öt éve jelen legyenek a piacon, valamint hogy bázisévi üzemi eredményük elérje a legalább 50 ezer, illetve tárgyévi üzemi eredményük a legalább 800 ezer eurós határt.

A Deloitte szakértője kiemelte, hogy az idei Fast 500 listán 10 magyar cég szerepel. A magyar cégek közül a legjobb helyezést a listán a telekommunikációs megoldások, portál technológia, beszédfelismerés, szimulációs rendszerek, és virtuális interfészek üzleti alkalmazásával foglalkozó AITIA International Zrt. érte el, mely 1399 százalékos árbevétel-növekedést produkált az elmúlt öt éves időszakban.