eur:
394.12
usd:
364.92
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

A fővárosban olcsóbban lehet tankolni

A holtankoljak.hu szerkesztője szerint 30, illetve 26 forint különbség van az országban tankolható gázolaj, illetve benzin árakban az eheti 2 illetve 4 forintos áremelkedés után. Vultúr Csaba azt mondta: az autópályákon és Észak-Magyarországon lehet drágábban tankolni, míg Nyugat-Magyarországon több helyen lehet az átlagár alatt tankolni üzemanyagot.

A benzin országos átlagára 294 forint, a gázolajé pedig 275 forint, miután szerdától mindkét termék ára emelkedett - közölte az InfoRádióval a holtankoljak.hu szerkesztője.

Vultúr Csaba közölte: az árolló némileg csökkent a legolcsóbban és a legdrágábban tankolható olajtermékek között, de a gázolaj esetében így is 30, a benzin esetében pedig 26 forint a differencia.

Továbbra is az autópályák mellett, valamint Észak-Magyarországon lehet a legdrágábban tankolni, míg Nyugat-Magyarországon viszonylag olcsó benzinkutakat lehet találni - emelte ki. Vultúr Csaba szólt arról is, a fővárosban 3-4 forinttal az átlagos árnál olcsóbban lehet benzint vagy gázolajat tankolni.

Hanganyag: Panulin Ildikó

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×