A fővárosban olcsóbban lehet tankolni

Infostart
2009. július 29. 17:39
A holtankoljak.hu szerkesztője szerint 30, illetve 26 forint különbség van az országban tankolható gázolaj, illetve benzin árakban az eheti 2 illetve 4 forintos áremelkedés után. Vultúr Csaba azt mondta: az autópályákon és Észak-Magyarországon lehet drágábban tankolni, míg Nyugat-Magyarországon több helyen lehet az átlagár alatt tankolni üzemanyagot.

A benzin országos átlagára 294 forint, a gázolajé pedig 275 forint, miután szerdától mindkét termék ára emelkedett - közölte az InfoRádióval a holtankoljak.hu szerkesztője.

Vultúr Csaba közölte: az árolló némileg csökkent a legolcsóbban és a legdrágábban tankolható olajtermékek között, de a gázolaj esetében így is 30, a benzin esetében pedig 26 forint a differencia.

Továbbra is az autópályák mellett, valamint Észak-Magyarországon lehet a legdrágábban tankolni, míg Nyugat-Magyarországon viszonylag olcsó benzinkutakat lehet találni - emelte ki. Vultúr Csaba szólt arról is, a fővárosban 3-4 forinttal az átlagos árnál olcsóbban lehet benzint vagy gázolajat tankolni.

Hanganyag: Panulin Ildikó


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást