Különleges szolgáltatásokkal készül az olimpiára a Pannon

Infostart
2008. augusztus 6. 13:58
Különleges szolgáltatásokkal, köztük MobilTV-közvetítéssel és önálló wapos hírportállal készül az ötkarikás játékokra a Pannon.

A társaság közleménye kiemeli: mivel a Magyarország és az olimpia helyszíne, Peking közötti hatórás időeltolódásból adódóan a sport számos szerelmese nem, vagy csak korlátozottan tudja majd élőben figyelemmel kísérni a történéseket, ezért a Pannon wap oldalai szerdától folyamatosan frissülő információkat nyújtanak az eseményről, a csapatokról, a versenyzőkről és a küzdelmekről. A szurkolók számos egyedi letölthető tartalomból választhatnak, amelyek közül kiemelkedik a magyar olimpiai csapat egyes tagjairól, köztük női kézilabda-csapat tagjairól készült háttérkép-válogatás. Emellett elérhetőek lesznek himnuszok, ismert dalok, zászlók, valamint az olimpia szerelmesei sport témájú játékokban élhetik át a versengés örömét - teszik hozzá.

A Pannon augusztus 9-től élő MobilTV-közvetítéssel is készül: a szolgáltatás megrendelői telefonjukon kísérhetik figyelemmel az m1 élő adását és az Eurosport összefoglalóit az olimpia teljes időtartama alatt - olvasható a társaság közleményében.