Üzemanyagár-kedvezményt ad a MOL a fuvarozóknak

Infostart
2008. április 22. 13:07
A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete megállapodást kötött a MOL-lal, hogy tagjai üzemanyagár-kedvezményben részesülnek - jelentette be a szervezet elnöke. Wáberer György hozzátette: számításaik szerint ez 100-150 millió forintos éves megtakarítást jelent a mintegy kétezer tagvállalkozás számára.

A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete megállapodást kötött a MOL-lal, hogy tagjai üzemanyagár-kedvezményben részesülnek - közölte az InfoRádióval a szervezet vezetője.

Wáberer György kifejtette: olyan sávos megállapodást kötöttek, ami a mennyiségtől teszi függővé, hogy milyen kedvezményben részesülnek az egyesület tagjai. Azok a kis- és középvállalkozások, amelyek nem tudtak egyedüli flottakedvezményt elérni, olyan szintű kedvezményt kaphatnak, mintha egy nagyobb flottával rendelkeznének - hangsúlyozta.

A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete elnöke szerint a lépéssel a kétezer tagvállalkozásnál 100-150 milliós megtakarítás érhető el összesen. Kiemelte: járművenként évente 200-250 ezer forint megtakarítást jelenthet a MOL-lal kötött megállapodás a kedvezményről.

A szervezet tagjainak megállapodást kell kötniük a MOL-lal, hogy jogosultak legyenek a kedvezményre - mondta el Wáberer György.

Az egyesület elnöke közölte: nem ez fogja megoldani a gondokat, de egy lépés előre ahhoz, hogy a fuvarozók versenyképessége növekedjen.

Hanganyag: Panulin Ildikó


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást