eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Új elnök és vezérigazgató az Antenna Hungáriánál

László Géza jelenlegi vezérigazgató tölti be az Antenna Hungária igazgatóságának elnöki posztját január 1-jétől, az új vezérigazgató pedig a francia TDF képviselője, Jean-Francois Fenech, jelenlegi vezérigazgató-helyettes lesz - közölte a társaság.

A változást László Géza kezdeményezte, aki 1999. februárja óta tölti be a vezérigazgatói pozíciót, 1998 szeptemberétől 2002 júliusáig pedig az igazgatóság elnöke is volt.

László Géza a vezérigazgató munkáját a stratégiai-szabályozási, a nagy ügyfelekkel való kapcsolattartás, valamint a PR területein fogja segíteni, továbbá piaci és régiós ismereteivel támogatja majd a TDF további nemzetközi terjeszkedését - áll a közleményben.

Jean-Francois Fenech 2007 szeptembere óta dolgozik az Antenna Hungáriánál, ezt megelőzően, 2004-től 2007 szeptemberéig a TDF nemzetközi igazgatójaként a nemzetközi terjeszkedésért felelt, 1999-től 2001-ig pedig a spanyolországi leányvállalat, az Axión ügyvezető igazgatói posztját töltötte be. Jelenleg az észt leányvállalat, a Levira, valamint az Axión igazgatósági tagja.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×