Vidéki? Jöjjön Budapestre nyaralni!

Infostart
2007. június 4. 14:56
A vidéki látogatókat kívánja Budapestre csalogatni a Magyar Turizmus Zrt. és a Magyar Szállodaszövetség. A Magyar Turizmus Zrt. elnöke kiemelte: kedvezményes csomagokat állítottak össze annak érdekében, hogy néhány éjszakát a fővárosi szállodákban töltsenek a vidéki látogatók.

A Magyar Turizmus Zrt. és a Magyar Szállodaszövetség a vidéki lakosokkal is meg kívánja ismertetni Budapest gazdag kulturális kínálatát - mondta az InfoRádiónak Niklai Ákos.

A Magyar Turizmus Zrt. elnöke kiemelte: kedvezményes csomagokat állítottak össze annak érdekében, hogy néhány éjszakát a fővárosi szállodákban töltsenek a vidéki látogatók.

A "Budapest vendégül várja Magyarországot" elnevezésű akció keretén belül 85 budapesti szálloda 20-40 százalékos kedvezményt nyújt - közölte Niklai Ákos. Az elnök hozzátette, hogy a kedvezmények a Magyar Turizmus Kártya Light és az "IrányBudapest" kupontömb segítségével vehetők igénybe.

Az európai fővárosok között Budapest a legolcsóbb szobaárakat nyújtja, de jelentős kapacitások maradnak kihasználatlanul - mondta Niklai Ákos. A Magyar Turizmus Zrt. elnöke szerint az erre a helyzetre adott reakciót jelenti a mostani akció.

A kedvezményekben nincs állami támogatás, míg a társaság 50 millió forinttal népszerűsíti a kampányt - közölte Niklai Ákos.

Hanganyag: Albert Dénes


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást