A társadalmi felelősségvállalás fókuszában a környezetvédelem

Infostart
2007. június 1. 15:00
Hat magyarországi nagyvállalat felajánlásokat tett a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésére, illetve a globális klímaváltozás lassítására a társadalmi felelősségvállalás napján - közölte a Pannon kommunikációs igazgatója. Majorosi Emese hozzátette: az idei fő téma a környezetvédelem és a környezettudatos magatartás. A kezdeményezéshez azóta két újabb nagyvállalat is csatlakozott.

A mai nap a társadalmi felelősségvállalás napja, és ebben az évben a fő téma a környezetvédelem és a környezettudatos magatartás - mondta az InfoRádiónak a kezdeményező cég, a Pannon kommunikációs igazgatója.

Majorosi Emese kiemelte: a hat vállalat különböző felajánlásokat tett a szén-dioxid-kibocsátás csökkentése, illetve a globális klímaváltozás lassítása érdekében.

Egyszerűen alkalmazható és apró ötletekről van szó, amelyek minden irodában megvalósíthatóak - közölte a Pannon kommunikációs igazgatója.

Példaként említette a számítógép és a villany lekapcsolását, a visszaváltható üvegek használatát és a kétoldalas papírnyomtatást.

Majorosi Emese hangsúlyozta: megpróbálják rávenni a munkatársakat arra, hogy minél kevesebbet használják az autójukat, ugyanis a modern technológia adta lehetőségek révén már nem kell személyesen jelen lenni mindenhol ahhoz, hogy információt lehessen cserélni.

Hanganyag: Panulin Ildikó


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást