Megkezdte működését az OTP banka Srbija

Infostart
2007. május 24. 15:08
Megkezdte működését az OTP Bank szerbiai leányvállalatainak összeolvadásával létrejött OTP banka Srbija - jelentették be Újvidéken.

Az új hitelintézet 285 ezer ügyfélnek, természetes és jogi személynek nyújt szolgáltatást 106 bankfiókban. A bank 3 százalékos részesedéssel rendelkezik a 35 szereplős szerbiai pénzintézeti piacon.

Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója azt mondta: céljuk az, hogy az OTP banka Srbija a szerb piac meghatározó szereplőjévé váljon és 2010-ig piaci részesedését 5 százalékra növelje.

Szász Károly, az újvidéki bank vezérigazgatója a növekedés szempontjából kiemelten fontosnak tartja, hogy új termékekkel, minősített szolgáltatásokkal, a betétek mindenkori biztonságának szavatolásával és folyósítási garanciákkal szolgáljanak a bank ügyfeleinek.

Az OTP Bank Bulgáriában, Horvátországban, Montenegróban, Oroszországban, Romániában, Szerbiában, Szlovákiában és Ukrajnában lévő külföldi leányvállalatain keresztül Közép-Kelet-Európa egyik meghatározó bankpiaci szereplője.

Az OTP Bankcsoport jelenleg több mint 11 millió ügyfelet szolgál ki kilenc országban mintegy 1300 bankfiókon és az elektronikus csatornákon keresztül.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást