eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Üzemanyag üdülési csekkre

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány által kibocsátott csekkekhez járó kuponokat február 15-től fel lehet használni a MOL-kutaknál is - közölte az alapítvány elnöke.

Karácsony Mihály hozzátette: az üdülési csekkek felhasználása az utóbbi években folyamatosan bővült, és a tavalyi évben a forgalmi jutalékokból már két és fél milliárd forintot tudtak szociális célokra fordítani.

Évente kétszer, 5000 forint értékű üdülési csekk váltható be üzemanyag vásárlására a MOL benzinkutaknál február 15-től – mondta el az InfoRádiónak a MOL Rt. üzletfejlesztési és kereskedelmi igazgatója.

Móri Zoltán hozzátette: a megállapodással a cég a szolgáltatásait kívánja bővíteni és idén 3-4 millió liter üzemanyagot értékesítésére számítanak csekkek ellenében.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×