eur:
393.17
usd:
367.48
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla

Knorr Bremse, E.ON

Szanyi Tibor, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) politikai államtitkára pénteken átadta a 2005. évi Nemzeti Minőségi Díj elismeréseket a Parlamentben.

A közepes méretű termelő vállalati kategóriában Nemzeti Minőségi Díj elismerésben részesült a Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft.

Szolgáltató kategóriában az E.ON Tisztántúli Áramszolgáltató Rt. kapta meg a Nemzeti Minőségi Díjat.

Az ünnepségen Szanyi Tibor elmondta, hogy Magyarország sikeres, és a világ is így lát minket. Szólt arról, hogy mindabban a fejlődésben, amit az ország elért, szerepet játszott az elmúlt tizenöt évben az országba vonzott több mint 50 milliárd eurónyi külföldi működő tőke, ami Közép-Kelet-Európában egy főre vetítve is a legjobb teljesítmény.

Hatvani György, a GKM helyettes államtitkára, a Nemzeti Minőségi Díj Bizottság elnöke az ez évi pályázattal kapcsolatban elmondta, hogy a pályázatok szakmai színvonala javult, több kritériumban is eléri az európai színvonalat.

A Nemzeti Minőségi Díj pályázaton elért eredményének elismeréseként az európai minőségügyi szervezete, az EFQM oklevelében részesült a Papyrus Hungária Rt., valamint a Debreceni Hőszolgáltató Rt.

A Nemzeti Minőség Klub tagsága által 1998-ban alapított Nemzeti Minőségi Díj Nagykövete címet kapta Megyeri József, az Imerys Tűzállóanyaggyártó Kft. minőségügyi vezetője, valamint Pónya Gábor, a T-Mobile Rt. TQM menedzsere.

A minőségügyben kiemelkedő eredményt felmutató gazdálkodó szervezetek elismerésére 1996-ban alapította az akkori miniszterelnök a Nemzeti Minőségi Díjat, amelyet évente osztanak ki.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×