eur:
393.38
usd:
368.16
bux:
65885.93
2024. április 24. szerda György

Holnaptól Szegedig ér az M5-ös

December 10-én az esti órákban indul a forgalom az M5-ös autópálya Kiskunfélegyháza és a szegedi északi csomópont között elkészült új szakaszán.

Az M5-ös új, Szegedig tartó szakaszának átadása miatt hétvégén díjmentes lesz az egész autópálya - közölte Állami Autópálya Kezelő Zrt.

A most átadandó 45,7 kilométeres szakasz, valamint a 2007 végéig Szegedet Romániával összekötő M43-as autópálya első 3,1 km hosszú szakasza a gyorsforgalmi úthálózat építési program részeként jött, illetve jön létre.

Az M5-ös autópálya már üzemelő szakasza a magyarországi matricás állami gyorsforgalmi hálózat része, így a decemberben forgalomba helyezett, összesen 45,7 km hosszú pályarész is csak matricával használható a későbbiekben.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×