Nyitókép: Pexels.com

Különleges ajánlat az OTP Traveltől

Infostart
2024. október 20. 17:43
Egyedi művészeti utazásokkal bővül az OTP Travel kínálata.

Az utazási iroda 2025-től az Art Market Budapesttel (AMB) együttműködve művészeti utazási ajánlatokkal bővíti a kínálatát. Az új típusú úti célok középpontjában művészeti tartalmak, meghatározó nemzetközi kiállítások és vásárok állnak majd - írja az index.hu.

Az utazási iroda és a műértők partnerségének köszönhetően a résztvevők – szakértői vezetés mellett – személyesen is találkozhatnak a kiállítások szervezőivel és a kiállító művészekkel. De a tervek szerint az utazókkal tart majd az AMB egy művészeti szakértője is, aki segítséget nyújt, ha valaki műalkotást szeretne vásárolni, vagy többet akar tudni egy-egy kortárs műről.

A művészetkedvelők 2025-ben

  • a georgiai Tbilisi Art Fairre,
  • az egyesült államokbeli Frieze New Yorkra
  • és a törökországi Contemporary Istambul művészeti vásárra látogathatnak el.

„A világ szépségeinek felfedezése a műalkotások megismerése nélkül nem lehet teljes, az Art Market Budapesttel való stratégiai partnerségünk nemcsak ezt a hitvallásunkat, hanem tevékenységünket is új szintre emeli” – fogalmazott Molnár Judit, az OTP Travel Kft. ügyvezetője.

A jövőre nézve Molnár Judit elmondta, 2026-ra már kilátásban van Velence és a Velencei Képzőművészeti Biennálé, de az olyan népszerű kulturális központokat is napirenden tartják, mint Párizs és Madrid.