Nyitókép: Getty Images/

Pillanatok alatt kialakult a rémálom az M0-son - videó

Infostart
2024. október 3. 03:00
Az ukrán busz sofőrje később nem akarta elismerni, hogy bármiben is hibázott volna, de a fedélzeti kamera felvétele mást igazolt.

A BpiAutósok számolt be róla, hogy egy olvasójuk autóját a szalagkorlátra préselte egy busz, amely azután segítségnyújtás nélkül továbbhaladt.

A személyautósnak azonban volt fedélzeti kamerája, az eszköz "belülről" rögzítette az esetet. A szerencsétlenül járt sofőr azt írta az incidensről, hogy:

"Ma reggel az M0 maglódi szakaszán haladtam a belső sávban, amikor minden előzmény nélkül egy ukrán busz leszorított a szalagkorlátra. Miután felpréselt, továbbhajtott és a feltorlódott forgalomban értem utol és leállása szólítottam fel."

Azt is hozzáteszi, hogy a helyszíneléskor a busz vezetője sorban hozta fel az indokokat, hogy miért nem hibás, azonban a videó jó szolgálatot tett a lap olvasójának az igaza bizonyításakor. Mint írják, a motorháztetőn kívül az autó minden eleme megsérült.

A lap megjegyzi, feltételezhetően kiválthatta az is a balesetet, hogy a felvételen (a leszorítás után) megjelenő Toyota esetleg a busz elé hajtott, vagy már ott volt és a busz sofőrje azt próbálta kikerülni.