Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

Nagy gondok vannak az M1-esen

Infostart
2019. november 4. 13:35
Az M0-s autóúton, az M1-es autópálya felé az M5-ös autópályától Szigetszentmiklósig csak lépésben halad a kocsisor, közel 1 óra a menetidő növekedés. A 160. kilométerszelvényénél található lehajtónál, a Hegyeshalom felé vezető oldalon egy kamion fordult keresztbe.

Anyagi káros közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a mosonmagyaróvári lehajtónál dél körül. Eddig tisztázatlan okok és körülmények között egy kamion megcsúszott és keresztbe fordult az úton, elzárva a pályáról történő lehajtás lehetőségét - írja a police.hu.

Az eset során személyi sérülés nem történt. A műszaki mentés idejére az autópályát legközelebb a 165. kilométerszelvénynél lehet elhagyni.

Az M0-s autóúton, az M1-es autópálya felé az M5-ös autópályától Szigetszentmiklósig csak lépésben halad a kocsisor, közel 1 óra a menetidő növekedés.

A fennakadás miatt az M51-es autóúton és az 51-es főúton is több km hosszan araszolnak a járművek.

A keleti szakaszon, szintén az M1-es autópálya felé a maglódi csomópont után a 46-os km-nél, ahol korábban egy kamion balesete miatt sávlezárás volt érvényben már nincs korlátozás, valamennyi forgalmi sáv használható. Ennek ellenére a torlódás továbbra is jelentős, hosszabb menetidővel készüljenek - írja az Útinform.