eur:
393.84
usd:
367.82
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: pixabay

Köddel indul a hét - de mi jön utána?

A Kárpát-medence időjárását hétfő estig egy magasnyomás határozza meg.

A köd, illetve alacsonyszintű rétegfelhőzet a nyugati határ közelében kora délutánig makacsul tarthatja magát, másutt a ködfoltok feloszlását követően sok napsütésre, csapadékmentes időre számíthatunk, de az előző napokhoz képest több és vastagabb lehet a fátyolfelhőzet. A délies szél helyenként megélénkül.

A legmagasabb nappali hőmérséklet zömmel 20 és 25 fok között várható, de a tartósan ködös nyugati határ közelében csupán 15, 19, míg az Alföldön 26 fok is lehet.

Kedden az éjszaka képződő ködfoltok reggeli, délelőtti feloszlását többnyire napos idő követi. Csapadék nem lesz. A déli, délkeleti szél megélénkül, a Dunántúlon többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 7 és 15 között alakul, de a szélvédett helyeken ennél hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 26 fok között várható.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×