Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Egy magyar mentőkutya lett a világ legjobbja

Infostart / MTI
2019. október 8. 06:21
A franciaországi Villejust-ben rendezett 25. IRO Mentőkutya Világbajnokságon romkutatás versenyszámban a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság színeiben versenyző, Pannon Kutyás Kutató-Mentő Csapat tagja, Belényi Beatrix és kutyája, Zen lett a győztes.

A hatéves, malinois fajtájú vizsgázott terápiás és mentőkutya, Zen, rendszeresen jár kereső tréningre és aktív keresésekre, valamint kutyaterápiás foglalkozásokra. Alább a sajátos nevelési igényű gyerekek kutyaterápiás foglalkozásán a kőbányai Fecskefészek Bölcsődében látható.

Budapest, 2019. október 7. Zen, a hatéves malinois fajtájú vizsgázott terápiás és mentőkutya sajátos nevelési igényű gyerekek kutyaterápiás foglalkozásán a kőbányai Fecskefészek Bölcsődében 2019. október 4-én. A franciaországi Villejust-ben rendezett 25. IRO Mentőkutya Világbajnokságon romkutatás versenyszámban a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság színeiben versenyző, Pannon Kutyás Kutató-Mentő Csapat tagja, Belényi Beatrix és kutyája, Zen lett a győztes. MTI/Mónus Márton