eur:
395.84
usd:
372.81
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Pixabay

Összecsap észak és dél, itt a friss előrejelzés

Északon és nyugaton várható több felhő pénteken, míg az ország délkeleti harmadában gyakorlatilag derült lesz az ég.

Pénteken túlnyomóan derült vagy gyengén felhős, száraz idő lesz. Több helyen megélénkül az északnyugati szél. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 7 és 15 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 29 fok között várható.

Szombaton a többórás napsütés mellett szakadozott felhősáv vonul át felettünk észak felől, gomolyfelhők is képződnek. Néhol - inkább a Duna-Tisza közén és az Északi-középhegység térségében - futó zápor előfordulhat. Az északi, északkeleti szelet élénk vagy erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 26 fok között alakul, délen lesz napközben a melegebb.

Vasárnap eleinte kevés felhő várható, majd teljesen kiderül az ég. Csapadék nem lesz. A délire forduló szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között valószínű.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×