eur:
394.24
usd:
370.19
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Pixabay

Milliárdos villát vett Los Angelesben az egyik leggazdagabb magyar

A Bel-Airben található 780 négyzetméteres épülethez a Los Angeles Times beszámolója szerint egy kétezer négyzetméteres park is tartozik, ennek megfelelő volt az ára is.

Az ingatlanért Nagy György magyar vállalkozó és felesége, Szekeres Ildikó mintegy 6,1 millio dollárt, azaz több, mint 1,8 milliárd forintot fizetett - írta a Los Angeles Times, amelynek cikkét a G7 vette észre.

Az óceánra néző terasszal és három autó számára kialakított garázzsal ellátott 780 négyzetméteres épületben hat háló- és nyolc fürdőszoba található, de van benne konditerem és szauna is.

A portál szerint Nagy György érdekeltségei közé tartozik egyebek között a Budapesti Szabadkikötő Logisztikai Zrt., a Masped Zrt. és a Prímaenergia, de egy időben ő volt a legnagyobb magánszemély tulajdonosa az energiakereskedő MET-csoportnak. 2016-ban Nagy György adta el Csányi Sándor cégének, a Bonitas 2002 Zrt.-nek az ARCATA HOLDING Befektetési és Vagyonkezelő Kft. 69 százalékát.

A napi.hu A 100 leggazdagabb című kiadványa szerint Nagy György az ország 36. leggazdagabb embere, becsült vagyona 32,5 milliárd forint.

Címlapról ajánljuk
Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

A háború kitörése óta másodszor látogatott Ukrajnába a német gazdasági miniszter. Robert Habeck célja az volt, hogy a kétoldalú gazdasági kapcsolatok megerősítéséről tárgyaljon A vizit alig huszonnégy órás volt, közben ugyanakkor a háború viszontagságait egy kijevi óvóhelyen is tapasztalhatta.

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×