eur:
394.06
usd:
368.36
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Szökőkút vizében hűsíti magát egy lány a dél-spanyolországi Córdobában 2019. augusztus 15-én.
Nyitókép: MTI/EPA-EFE/Salas

Fordul az időjárás, kiadták a veszélyjelzést

Már hétfőn is nagyon meleg lesz. Kedden északnyugat felől jön a változás, Győr-Moson-Sopron megyére a hőség és a zivatarok miatt is figyelmeztetést adtak ki. Szerdára az egész ország besárgul a kánikula miatt.

Hétfőn napos idő várható, csupán északnyugaton képződhet kicsivel több gomolyfelhő. A nyugati határvidék fölé délután, este egy-egy zápor, zivatar besodródhat. A déli szél helyenként megélénkül.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 30 és 35 fok között alakul.

Kedden, augusztus 20-án, a kevés fátyol- illetve gomolyfelhő mellett túlnyomóan napos idő lesz, csapadék nem valószínű, de Sopron térségében egy-egy zivatar nem kizárt. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de északnyugaton megélénkül az északi szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 20,

a legmagasabb nappali hőmérséklet 30 és 34 fok között alakul.

Szerdán a fátyol- és gomolyfelhők mellett többórás napsütés várható. A nyugati és északi megyékben zápor, zivatar előfordulhat, másutt csapadék nem valószínű. Az északira, északnyugatira szél több helyen megerősödik, a Dunántúlon néhol viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 16 és 22, a legmagasabb nappali hőmérséklet nyugaton 25, keleten 34 fok körül alakul.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×