eur:
392.97
usd:
366.41
bux:
66861.19
2024. április 25. csütörtök Márk
Közös zászlólengetés a 27. Sziget fesztiválon az óbudai Hajógyári-szigeten 2019. augusztus 10-én.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

A Szigeten maradt 600 sátor, itt a bombaötlet, mi legyen velük

Rászorulók kapják az idei szigeti fesztiválozók által hátrahagyott három teherautónyi felszerelést, ezek között hálózsákokat és mintegy 600 sátrat - közölte a Magyar Máltai Szeretetszolgálat.

A közlemény szerint az idei volt a második év, amikor a Sziget fesztivál területének kitakarítása előtt a karitatív szervezet átválogatta az ott maradt felszereléseket.

Azt írták, hogy a jó állapotú adományokat rászorulóknak, nehéz körülmények között élő családoknak, hajléktalanoknak, és partnerszervezetein keresztül határon túli családoknak juttatja el a szeretetszolgálat.

A kétnapos akcióban a százötven önkéntes

600 otthagyott sátrat, 500 kempingszéket, 400 felfújható és ugyanennyi polifoam matracot, 17 köbméternyi törölközőt és hálózsákot, takarót, valamint jelentős mennyiségű ruhaneműt, illetve cipőt és papucsot

gyűjtött össze.

Címlapról ajánljuk

Sz. Bíró Zoltán az Arénában: nagy fordulatot nem hoz a háborúban az újabb amerikai támogatás

Putyin valódi támogatottságáról, az orosz közvélekedésről, a volt Szovjetunió újraéledésének lehetőségéről, az egykoron abban részes országok nyelvi és vallási különbözőségéről, illetve a háború kimeneteléről, az amerikai támogatásról is beszélt Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Napi átutalási limitet vezet be az OTP a csalások ellen

Napi átutalási limitet vezet be az OTP a csalások ellen

Május 8-án vezeti be a bankkártya használatánál már megszokott, de a bankszámláról indított internet- és mobilbanki átutalásoknál eddig nem létező, szabadon beállítható napi limitösszeget az OTP Bank. A lakossági ügyfelek számára nyújtott biztonsági szolgáltatás alapbeállítása a május 8-i induláskor napi 1 millió forint lesz, amit az ügyfelek saját igényeik szerint akár kisebb vagy nagyobb összegre is átállíthatnak az OTP MobilBankban - közölte a társaság.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×