eur:
394.13
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
Az év végi ünnepnapokon, adventkor, karácsonykor, szilveszterkor, újévkor telt házzal üzemelt a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. Aqua-Palace Élményfürdője. Az új év első napjaiban is tart a téli strandszezon, a 13 medencét napi 1400-1600, főként orosz, ukrán, lengyel, román és magyar vendég keresi fel. MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: Oláh Tibor

Vissza fog hullámozni a front - ezt dobja az időjárás

Erős lehűlés? Tomboló hőség? Ezekre nem kell számítani a következő napokban. Nem lesznek nagy kilengések a hőmérsékleti értékekben, többnyire a sokévi átlag környékén alakulnak majd.

Előrejelzés az ország területére csütörtök estig:

A Dunántúlon és az északi országrészben megnövekszik, a Balatontól délre és nyugatra meg is vastagszik a felhőzet, és a Dél-Dunántúlon több helyen várható zápor, zivatar. Csütörtökön az északi megyékben kissé felhős, napos idő, lesz, délen várható több felhő, és ott fordulhat elő csapadék is.

Délután ott is csökken a felhőzet, kisüt a nap. Az északias szél többfelé élénk lesz, zivatarok környezetében erős vagy viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 18 fok között alakul, északon lesz a hűvösebb.

A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 26 és 30 fok között várható.

Csütörtök délelőttig a Dél-Dunántúlon és a Dél-Alföldön alakulhatnak ki zivatarok, amelyek száma a délelőtt folyamán már fokozatosan csökken. A zivatarokat általában szélerősödés (40-60 km/h, délnyugaton néhol viharos >60 km/h), esetleg kisméretű jég kísérheti. Csütörtök délutántól veszélyes időjárási jelenségnek kicsi a valószínűsége - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×