eur:
394.33
usd:
369.52
bux:
65690.04
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Nyitókép: Pixabay.com

Pár nap, és itt a jövő: fizetés iPhone-nal

Az androidos telefont használóknak nem újdonság ez, az Apple szolgáltatása azonban most elérhetővé válik.

Napokon belül élesíthetik az Apple Payt Magyarországon - írja a Portfolio.hu a MacRumors szaklapra hivatkozva. Bár androidos telefont használóknak ez már több éve lehetséges, az iPhone felhasználók is kipróbálhatják itthon a mobilos fizetést.

Az oldal azt tapasztalja, hogy az Apple már el is végezte azokat a szerveroldali beállításmódosításokat, amelyeket közvetlenül a bevezetés előtt szokott megtenni.

A BGL BNP Paribas luxemburgi bank megerősítette, hogy az Apple Pay hamarosan éles lesz náluk, ugyanakkor Magyarországi bevezetésről csak most először lehet hallani.

Az ING és az N26 neobank szerint Hollandiában, Romániában, Észtországban, Görögországban, Portugáliában, Szlovákiában és Szlovéniában indulhat el a közeljövőben a szolgáltatás.

Az Apple Payt először 2014-ben indították el az USA-ban, azóta számos más országban élesítették. Az Apple vezérigazgatója, Tim Cook szerint 40 országban lesz elérhető év végéig a mobilos fizetés.

Címlapról ajánljuk

Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Tartósan vízhiányos időszak kihirdetését kezdeményezte a Belügyminisztériumnál a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, valamint a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége. Aszály ugyan még nincs, viszont az Alföldön március közepe óta kritikus a csapadékhiány – mondta az InfoRádióban Cseh Tibor András, a Magosz főtitkára.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×