Szanaszét locsolták poénból a veterán tűzoltót

Infostart
2019. április 23. 21:33
Negyvenkét éve szolgál Balázs József a lánglovagok között, 60. születésnapja alkalmából "megkínálták", videón rögzítettek mindent a kollégák.

Feledhetetlen születésnapi köszöntésben volt része Balázs József tűzoltó-alezredesnek, aki a napokban töltötte be a hatvanadikat. A VIII. kerületi tűzoltók riasztást színlelve csalták ki a szertárba a veterán tűzoltót, majd vízsugarakkal "kínálták meg" - mint a történésekről készült videó kommentárjában olvasható: "rázúdult a kollégák szeretete, két nagynyomású vízsugár formájában".

Balázs József 1977-ben lett tűzoltó - tehát 42 éve -, 1982 óta hivatásos állományú. Jelenleg csoportparancsnokként szolgál a katasztrófavédelem kötelékeiben.

A mentők is kreatívak, ha köszöntésről van szó

Márciusban fulladásos beteghez riasztották a mentőket, de végül egész más kerekedett ki a történetből: beugratós meglepetéssel búcsúztatták kollégái az Országos Mentőszolgálat egyik munkatársát. Harmath Ibolya mentőorvos 27 év munka után vonult nyugdíjba. Az egyik utolsó riasztása fulladásos beteghez hívta, ám a szirénázó mentőautóból kiszállva, a helyszínre érkezve a kollégái várták, ajándékokkal búcsúztatva őt.