eur:
393.83
usd:
368.04
bux:
65862.51
2024. április 23. kedd Béla
Nyitókép: Pexels

A szerdai időjárást nagyon meg kell becsülni

Zavartalan napsütés köszönt ránk, nem úgy, mint csütörtökön, pénteken és szombaton, amikor pedig zavartalan eső.

A meteorológusok egyelőre tartják magukat korábbi előrejelzésükhöz: a keddi éjszakai fagypont körüli hőmérsékletek után

szerdán lesz a legjobb idő.

Többnyire gyengén felhős lesz az ég, sokat fog sütni a nap, csak keleten, északkeleten lehet több gomolyfelhő, de csapadék sehol sem várható. Akiket zavar a szél, azoknak rossz hír, hogy az északnyugati szél több helyen megerősödik, a Dunántúlon a magasabb helyeken néhol viharossá fokozódik.

A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 3 és 7 fok között alakul.

Csütörtökön aztán - a met.hu adatai szerint - a későn jött és úgy tűnik, sokáig a nyakunkon maradó ősz újra a kevésbé szép arcát mutatja majd, és három napon át el sem fog állni az eső, és mivel napközben túlságosan hideg sem lesz (1-5 fok), a hegyekben múlt héten lehullott kevéske hó takarója sem hízik tovább, sőt. Nyugatról érkezik majd a cudar idő, ezért a keleti országrészben még a késői órákig nem kell esernyő, kalap vagy esőkabát.

Pénteken és szombaton előre láthatólag tehát marad az esős időjárás, és senkit ne vigasztaljon, hogy akár kétszámjegyű napi csúcshőmérsékletek is jöhetnek a hétvégén, de inkább szombaton (11 fok).

Amint arra az elmúlt napokban is számítani kellett, úgy most is:

a csapadék ónos eső is lehet,

ami fontos információ az úton lévőknek, erről külön figyelmeztetést ad majd ki az Országos Meteorológiai Szolgálat és egyéb híradások is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Az első számú globális megatrend lett a mesterséges intelligencia boom, ami alapjaiban ír át üzleti modelleket, diszruptálhat iparágakat és felborítja az eddigi játékszabályokat. Egy teljes konferencianapon keresztül azzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön, milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a vállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. A Portfolio AI in Business rendezvényéről ebben a cikkünkben számolunk be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×