eur:
395.61
usd:
371.86
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma
Gomolyfelhők az égbolton Debrecen közeléből fényképezve 2018. június 26-án.
Nyitókép: MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Délután jön a zivatar

Meleg lesz, akár 29 fokig is forrósodhat a levegő.

A fátyol- és gomolyfelhők mellett többórás napsütésre, a déli óráktól kezdve pedig több helyen záporra, zivatarra számíthatunk. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de zivatar környezetében átmenetileg megerősödhet a szél.

A hőmérséklet délután 29, késő este 22 fok körül alakul.

A következő 5 napban

Szerdán a Nyugat- és Észak-Dunántúlon többfelé elered az eső, záporeső, néhol zivatar is kialakul, másutt szórványosan várható zápor, zivatar.

A következő napokban napos, gomolyfelhős időre van kilátás, csupán néhol fordulhat elő záporeső, zivatar.

A hőmérséklet lényegesen nem változik, általában a sokévi átlagnak megfelelően alakul, csak szerdán lesz hűvösebb idő a hosszabb ideig borult, csapadékos nyugati, északnyugati területeken.

Csütörtök reggel csökken a felhőzet, napközben sok napsütés ígérkezik. Reggel 14, délután 27 fok körül alakulhat a hőmérséklet.

Pénteken és szombaton napos, gomolyfelhős időre van kilátás. Elvétve lehet zápor. Megerősödik az északnyugati szél. 26 és 31 fok közé melegszik a levegő.

Vasárnap erősen megnövekszik a felhőzet, átmenetileg zápor, zivatar is kialakulhat, és az északnyugati szél is megerősödik. Marad a 27 fok körülui maximum.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×