eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Meglepő hír a magyar utakról

Meglepő hír a magyar utakról

Egy friss elemzés szerint Magyarországon nem a budapestiek ülnek a legtöbbet dugóban.

Az INRIX új elemzése szerint 2017-ben egy átlagos budapesti ingázó 24 órát volt kénytelen a dugóban ülve eltölteni. Ez egyáltalán nem tűnik kevésnek, ugyanakkor ezzel az értékkel nem Budapest bizonyult a legforgalmasabb magyarországi városnak: Debrecenben 1 órával többet, 25 órát töltöttek dugókban az emberek. Az elemzésben szereplő magyar városok közül Nyíregyháza végzett a harmadik helyen a maga 21 órájával. A kelet-magyarországi várost Pécs követi 15 órával - írja a Pénzcentrum.

Ha a fenti értékeket összehasonlítjuk néhány nagyváros adataival, akkor azonnal kiderül, hogy a hazai állapotok még jóknak nevezhetőek. Az elemzés szerint Los Angeles áll a lista élén, 2017-ben 102 óra volt a dugóban eltöltött átlagos idő. A hatalmas dugóiról hírhedt Moszkva csak a második helyen végzett 91 órával. A lista élén viszonylag kevés az európai város: Moszkván kívül London (74 óra), Párizs (69 óra) és Isztambul (59 óra) szerepel a legforgalmasabbak között.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×