eur:
394.16
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Eső, hó, viharos szél - nem kényeztet el minket az időjárás

Eső, hó, viharos szél - nem kényeztet el minket az időjárás

Este egy hidegfront közelíti meg az országot.

Szombaton átmenetileg többfelé szakadozottá válik a felhőzet, de északkeleten és a főváros térségében tartósabban megmarad a köd, majd délutántól nyugat felől fokozatosan ismét beborul az ég, de estig legfeljebb néhol lehet gyenge eső - közölte a meteorológiai szolgálat.

Éjszaka túlnyomóan borult idő lesz többfelé várható eső, zápor, délnyugaton, nyugaton jelentős mennyiségű csapadék valószínű.

Vasárnap eleinte még borult lesz az ég, és többfelé fordul elő eső, az Északi-középhegység magasabb helyein havas eső, hó is lehet. Délután kezdetben északnyugaton, estefelé a Dunántúl nagyobb részén felszakadozik a felhőzet, és inkább csak a Dunától keletre lesz további csapadék.

Szombaton a déli, délnyugati szél a Dunántúlon megerősödik, északnyugaton egy-egy viharos széllökés is előfordulhat. Éjszakától a szél fokozatosan északnyugatira fordul, és vasárnap többfelé megerősödik, az Észak-Dunántúlon néhol viharossá fokozódik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 7 Celsius-fok között alakul.

A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap általában 3 és 8 fok között várható, északkeleten a maximum hőmérséklet a reggeli órákban áll be, kora délután 3, 4 fok körül valószínű.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×