Elvis házát, Mary Poppins ernyőjét és John F. Kennedy rádióját is elárverezik

InfoRádió / MTI
2017. október 19. 20:24
Elvis gyerekkori otthonát, Mary Poppins papagájfejes ernyőjét és John F. Kennedy rádióját is elárverezik egy novemberi online aukción, amelyet egy dél-kaliforniai aukciósház szervez.

A Mississippi állam északkeleti részén álló fehér, favázas házra a hozzá tartozó hat hektárnyi birtokkal, ahol Elvis Presley iskoláskorában élt, a GWS aukciósház november 11-i online árverésén lehet majd licitálni.

Az árverésen még több mint 150 tétel szerepel, köztük olyan relikviák, mint az a katonai egyenruha, amelyet Tom Hanks a Forrest Gump forgatásán viselt, vagy a papagájfejes esernyő, amelyet Julie Andrews tartott a kezében, amikor Mary Poppinst játszotta a musicalben.

Presley más relikviáira is licitálni lehet: egy magánrepülőjére, egy 1957-es rózsaszín Cadillacjére, Hound Dog nevű csónakjára és egy két hálószobás mobil házra a Circle G birtokról.

Eladásra kínálják John F. Kennedy elnök rádióját, özvegye, Jacqueline Kennedy Onassis néhány ruháját, Reese Witherspoon Doktor Szöszi című filmjében viselt jelmezeit és Anna Nicole Smith néhai modell 1993-as Jaguárját.

Brigitte Kruse, az aukciósház tulajdonosa elmondta: minden egyes relikvia hitelességét több forrásból is igazolták.