eur:
394.02
usd:
368.66
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György

Köd és viharos szél - ezt hozza a szerda

Szerda estig a Kárpát-medence időjárását sekély ciklon alakítja, sokfelé számíthatunk csapadékra, a nagyobb mennyiség az Alpokalján várható.

A meteorológiai szolgálat jelentése szerint túlnyomóan borult időre számíthatunk, de a Tiszántúlon szakadozottabb lesz a felhőzet. Többfelé várható eső, zápor, a Tiszántúlon és a Dél-Alföldön helyenként zivatar is.

Éjszaka dél felől csökken a felhőzet, egyre inkább csak északon és a Nyugat-Dunántúlon lehet csapadék. A derült tájakon hajnalra köd képződik. Szerdán többnyire közepesen, illetve erősen felhős, a Nyugat-Dunántúlon azonban túlnyomóan borult lesz az ég, és elszórtan alakul ki eső, zápor, az északkeleti megyékben néhol zivatar is. Az északi szél a Nyugat-Dunántúlon megerősödik, szerdán napközben viharossá fokozódik. Késő estétől a Zemplén térségében néhol 65-70 km/h körüli lökések lehetnek.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 13 Celsius-fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán többnyire 13 és 19, az Alföldön 20, 23 fok között valószínű.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×