eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Teljesen felfordul az időjárás

Teljesen felfordul az időjárás

Kedd estig a Kárpát-medence fölött hidegfront vonul át, jelentős lehűlés várható - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Délnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, egyre több helyen valószínű eső, zápor, zivatar, helyenként jelentős mennyiségű csapadék várható.

Kedden általában erősen felhős lesz az ég, hosszabb időszakokra elsősorban a Dél-Alföldön szakadozhat fel a felhőzet. A csapadékzóna egyre inkább az északi, északkeleti területekre helyeződik át, de délutántól a Dunántúlon szórványosan ismét kialakulhat kisebb eső, zápor.

A szél fokozatosan északnyugatira, nyugatira fordul, késő estétől többfelé megerősödik, olykor viharossá fokozódik. Szélerősödés zivatar környezetében is lehet.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 20 Celsius-fok között alakul.

A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden a Dunántúl és az Északi-középhegység térségében 16 és 19, másutt 20 és 25 fok között valószínű.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×